Thema Zeg Ja tegen Nee

Bewustzijnstraining om je nee's in relatie te gaan herkennen, erkennen en te leren vanuit vrijheid je nee uit te spreken en een nee van de ander te ontvangen.

In ons nee zit vaak veel kracht en eigenheid. Helder en tijdig op een volwassen wijze je nee uitspreken naar anderen vinden we echter vaak niet zo makkelijk. Soms hebben we ons nee niet eens zo in beeld en is het belangrijk om deze eerst te gaan herkennen. In onze tweedaagse workshop over nee zeggen in relatie leer je je nee's herkennen, onderzoeken we jouw belemmeringen om nee te zeggen, ga je je nee's leren erkennen (toe-eigenen) en gaan we oefenen met het effectief uitspreken er van. Je leert zo om vanuit vrijheid volwassen je nee's en je ja's te communiceren met oog voor de relatie.

Tijdens deze workshop:

De training bestaat uit twee losse trainingsdagen en een individueel begeleidingsgesprek. De training wordt verzorgd door
Bart Schipmölder en Jacqueline Vader.

De eerstvolgende tweedaagse training Zeg Ja tegen Nee staat gepland op woensdag 10 februari en zaterdag 5 maart 2016 te Landsmeer (nabij Amsterdam). In het voorjaar van 2016 geven we de training ook in Nijmegen. Heb je hier belangstelling voor, laat ons dat dan weten. Wij sturen je dan informatie over de data.

Kosten voor de training en het gesprek bedragen € 225,-

Je kunt er ook voor kiezen om 6 individuele gesprekken rond dit thema te doen bij één van de begeleiders. (nabij Amsterdam of Nijmegen).

Deze training over effectief en helder nee zeggen in relatie verzorgen wij ook op maat binnen organisaties en voor teams waar het leren om gaan met verschillen een thema is.

Nee inspiratie

Ansichtkaart

Ken je mensen die hun nee's weleens wat vaker mogen lief hebben, stuur ze dan onze ansichtkaart : Heb je nee's lief.
Als je ons mailt, dan sturen we je deze toe.

Focus op Nee

 

Terug